Hartelijk welkom op de website van de Achmea Gepensioneerden Vereniging

Geïnteresseerd ? <Lid worden>.


 

Nieuwsarchief Pensioen
Nieuwsarchief en naslag Zorg, Welzijn en Wonen

Zondag 30 oktober was het eindelijk weer eens tijd voor een uitstapje met de club van gepensioneerden uit Leeuwarden.

Het werd een gezellig weerzien met heel veel oud collega’s.

Om 11 uur ’s morgens vertrokken twee volle bussen uit Sneek naar Utrecht. Eindbestemming was het Beatrix theater om “Tina, de musical” te aanschouwen.

Tijdens  de busreis werden al vele herinneringen opgehaald. Het was perfect georganiseerd door “ons” bestuur. Voor Grietsje, mijn echtgenote, was prima  een rolstoelplek geregeld. En zo was er voor iedereen plek in de volle zaal. Ik weet zeker, dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat met volle teugen werd genoten van het prachtig in beeld gebrachte levensverhaal van Tina Turner, de queen of rock. Wat een enthousiasme legden de acteurs neer. Regelmatig klonk een daverend applaus als weer een prachtige scene was gespeeld of een van de vele muzikale hoogtepunten van Tina Turner de zaal in werden gesmeten.

Een staande ovatie was aan het einde van de voorstelling dan ook een welverdiende beloning voor de musicalsterren. Bij van der Valk in Sneek zijn we aangeschoven voor een uitgebreid dinerbuffet. Omdat “de ploeg reünisten” wel erg groot was, werd het toch nog een vrij lange nazit. Alvorens huiswaarts te keren ontvingen alle leden nog een lekkere “herfst-attentie”. Een ieder was voldaan over dit evenement.

Een woord van dank aan het bestuur is dan ook zeker op zijn plaats.

Douwe Bethlehem