Bericht HR eindejaarsgeschenk (12-2022)

Bericht HR eindejaarsgeschenk (12-2022)

Beste oud-collega,

Ieder jaar krijgt u halverwege december een eindejaarsgeschenk. Ook dit jaar staat dit geschenk op de planning, maar loopt het iets anders dan gedacht.

Het eindejaarsgeschenk komt helaas later dan gepland
Voor het eindejaarsgeschenk maken we gebruik van het online platform Cadeau Carrousel van Makro Kerstpakketten. Helaas heeft Makro te kampen met IT-securityproblemen, waardoor we persoonsgegevens niet veilig kunnen aanleveren. Met als gevolg een vertraging van het eindejaarsgeschenk.

De veiligheid van uw gegevens gaat boven snelheid
We kunnen ons voorstellen dat u uitkijkt naar het eindejaarsgeschenk. Daar moet u nu helaas langer op wachten. De veiligheid van onze data (uw persoonsgegevens) is belangrijk; we leveren geen data aan voordat we zeker weten dat Makro deze veilig kan verwerken. Dit ligt helaas buiten onze macht en we vragen om uw begrip en geduld. We hopen dat we het geschenk in de loop van het eerste kwartaal van 2023 kunnen toezenden.
Zodra we meer weten, informeren we de Achmea Gepensioneerden Vereniging
Daarom verzoeken we u vriendelijk om geen contact op te nemen met Achmea en/of HR Dienstverlening. Zij hebben geen andere of extra informatie. Bedankt voor uw begrip.

Met hartelijke groet,
Organisatie Achmea Eindejaarsgeschenk