Update eindejaarsgeschenk van Achmea HR (01-2023)

Update eindejaarsgeschenk van Achmea HR (01-2023)

 

In decembereindejaarsgeschenk las je dat het eindejaarsgeschenk is vertraagd vanwege IT-security-problemen bij Makro. Helaas hebben we nog geen groen licht gegeven voor de uitwisseling van gegevens. We geven groen licht zodra we vertrouwen hebben dat Makro veilig kan leveren.

Achmea HR en IT werken samen met Makro aan een veilige oplossing
We vinden veiligheid van jullie gegevens belangrijker dan een snelle oplossing. We vertrouwen erop dat Makro op korte termijn een oplossing biedt. We vragen jou nog even om geduld, zodat we het geschenk veilig kunnen leveren.

 

Korte Q&A

Wanneer kan ik het geschenk verwachten?

Dit kunnen we nu niet met zekerheid zeggen. We streven naar eind maart.

Heb ik recht op een geschenk?

We houden dezelfde richtlijnen aan als in december. Had je in december recht op een pakket? Dan heb je dat nu ook. Kwam je toen niet in aanmerking? Dan nu ook niet.

Waarom kiest Achmea niet voor een ander eindejaarsgeschenk?
Achmea heeft Makro Kerstpakketten gecontracteerd en kan en wil daar niet zonder meer onderuit. We hebben een duurzame relatie met Makro, waarbij zij ook weer een klant van ons zijn. Graag geven we ze de gelegenheid om deze onvoorziene ontstane situatie op te lossen.

Ik lees in de krant dat het niet goed zou gaan met Makro. Klopt dit?

Natuurlijk zien wij deze berichten ook. Onderzoek wijst uit dat we op dit moment geen reden hebben om aan te nemen dat het slecht zou gaan met Makro Kerstpakketten en onze samenwerking.