Ledenvergadering AGV Tilburg 20 maart 2024

Het bestuur nodigt u uit voor de ledenvergadering, die gehouden wordt op woensdag 20 maart 2024, aanvang 14.00 uur, in het Interpolis kantoor aan de Spoorlaan te Tilburg (Theater, begane grond).

Het financieel verslag ligt klaar bij binnenkomst van de vergadering. Als u vooraf de stukken wilt lezen kun je die natuurlijk opvragen bij het secretariaat.

Na afloop van de vergadering zullen 2 leden van de Commissie Pensioenen van de AGV, een presentatie verzorgen met het onderwerp: “Een nieuwe regeling voor onze pensioenen”.

Gewijzigde aanmeldprocedure

In dit mailbericht kunt u doorklikken naar de website en de aanmelding tot uiterlijk 10 maart doorgeven. U ontvangt dan een e-mail met de bevestiging. Om u aan te melden moet u ingelogd zijn. Weet u uw inloggegevens niet meer? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw naam en geboortedatum. U krijgt dan een e-mail met de inloggegevens. 

Als de aanmelding via de website onverhoopt niet lukt, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda ledenvergadering:

  1. Opening.
  2. Notulen ledenvergadering van 21 maart 2023.
  3. Verslag 2023.
    Presentatie van het verslag over het verenigingsjaar 2023.
  4. Financiële gang van zaken.
    a. Financieel overzicht 2023 en begroting 2024.
    b. Verslag kascontrolecommissie.
  5. Bestuursverkiezing
    a.   Aftreden en voorstel nieuwe kandidaat bestuurslid.
    b.   Aftreden en herkiesbaar stellen secretaris.
          
    Als er vanuit de leden tegenkandidaten worden voorgedragen, dan moet dit schriftelijk (voorzien van 10 handtekeningen van leden) uiterlijk 10 maart bekend gemaakt worden bij het secretariaat.
  6. Rondvraag
  7. Sluiting

Met vriendelijke groet,

Bestuur AGV locatie Tilburg