Varen in Friesland

Beste oud-collega,

Graag nodigen wij u en uw partner of introducé uit op woensdag 29 mei aanstaande voor een dagje uit samen met de andere AGV-leden van de locatie Amersfoort.  

We gaan varen op de prachtige Friese meren
Rondvaarderij Princenhof verzorgt een boottocht in Nationaal Park ‘De Alde Feanen’, vanuit Earnewâld. Tijdens de lunch genieten we van een steeds veranderend uitzicht, en vertelt de schipper u over de bijzonderheden die er te zien zijn. Aangekomen in Grou krijgen we gelegenheid daar een uurtje rond te kijken, waarna we weer inschepen voor de terugtocht. Ondertussen is het tijd geworden voor een drankje en een hapje, dat ook aan boord geserveerd wordt. NB: Aan boord is geen stromend drinkwater, dus neem zelf een extra flesje water mee; of koop dat aan boord.Bij terugkomst in Earnewâld staan de bussen gereed om ons naar Zwolle te brengen waar we tot slot bij Van der Valk kunnen genieten van een dinerbuffet.

Programma
09.45 uur                    Vertrek vanaf Centraal Station Amersfoort
10.30 uur                    Vertrek 2e opstapplek: parkeerplaats Van der Valk Zwolle
12.00 uur                    Afvaart m.p.s. Marprinses
13.30 – 14.30 uur       Bezoek aan Grou
17.15 uur                    Naar restaurant Van der Valk Zwolle
21.30 uur                    Aankomst Amersfoort Centraal Station

Reizen en parkeren
We vertrekken vanuit Amersfoort met de bus, die net als bij eerdere uitjes, links van het stationsgebouw staat. Meld u voor het instappen even bij de ‘reisleiders’, zodat we weten dat u er bent.
Komt u met de auto, dan kunt u parkeren in Park Bee, Piet Mondriaanplein 57 in Amersfoort. Deze garage is alleen toegankelijk met de Parkmobile of Park-line app. De kosten zijn max € 7,50 p/d.
De bus stopt ook in Zwolle, bij Van der Valk, Nieuwleusenerdijk 1 (8028 PH), zodat u daar eventueel ook op kunt stappen.
Komt u rechtstreeks naar Earnewâld, De Stripe 2 (9264 TW) dan kunt u een parkeerplaats bij de haven vinden.

Aanmelding
Aanmelden kan uiterlijk tot en met donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag)  via de website. Wij vragen u daarvoor het aanmeldformulier op de website in te vullen. Klik op deze link en de rest wijst zich vanzelf. 
Hiervoor heeft u inloggegevens nodig. Heeft u die niet (meer)? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het onderwerp Website login. Zet in de e-mail uw naam en geboortedatum. U krijgt snel antwoord.

Bevestiging
Na het invullen van alle benodigde gegevens ontvangt u per omgaande de bevestiging.

Kosten
Het spreekt vanzelf dat het uitstapje een behoorlijke organisatie vergt en dat er veel kosten aan verbonden zijn. Wij verzoeken u daarom dringend om het op tijd te melden als u na aanmelding toch van deelname afziet. Dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bij niet verschijnen zonder afmelding zijn wij genoodzaakt een eigen bijdrage ad € 25,-- per persoon in rekening te brengen.

Wij zien u graag op 29 mei en verheugen ons daarop!
Hartelijke groet,

namens het Bestuur van de AGV locatie Amersfoort
Rolf en Margo
Coördinatoren evenementen